Viasat - Viasat TV

Om Viasat

Alle som er tilknyttet OpenNets bredbåndsnett kan benytte seg av Viasats rikholdige TV-univers. Viasat tilbyr et komplett underholdningstilbud med et stort utvalg av TV-kanaler og kanalpakker.

Viaplay

Skandinavias største streamingtjeneste: Med nettjenesten Viaplay kan du se TV hvor og når du vil. Et stort utvalg filmer, TV-programmer, TV-serier og barneprogrammer er tilgjengelig på PC/Mac, TV, nettbrett og smarttelefon via Viaplay-appen. Noe innhold kan du til og med laste ned og se der du ikke har nettilgang – i bilen, på fly, på hytta eller i utlandet, for eksempel.

viaplay-device-picture-black

TV to go

Viasat TV To Go gir deg frihet til å se flere av dine TV-kanaler live hvor og når du vil, så lenge du har tilgang til Internett. Med et enkelt fingersveip kan du bytte kanal, starte programmet fra begynnelsen eller se et program du gikk glipp av opptil 48 timer senere.

Med Viasat kan du velge mellom et rikholdig utvalg av TV-kanaler.

 

 

For mer informasjon om kanaler, funksjonalitet og eventuell bestilling, trykk på knappen «Gå til forhandler». For å bestille IPTV tjeneste fra Viasat må du være tilkoblet OpenNet.

 

Gå til forhandler

Viasat TV - Viasat

/mnd

Pris

For mer informasjon klikk på Gå til fohandler-knappen

Kundeservice

Kundeservice, support og adresseinformasjon

 
Kundeservice
Telefon 21 95 28 28
Åpningstider Man-Fre: 8-22 Lør-Søn 9-17
 
Support
Telefon 21 95 28 28
Åpningstider Man-Fre: 8-22 Lør-Søn 9-17
 
Adresse
Viasat Kundeservice
Postboks 8873, Youngstorget
0028 Oslo

Om Viasat

Viasat Norge er en del av Modern Times Group, den internasjonale underholdnings-kringkastingsgruppen med størst geografiske utbredelse i Europa. MTGs Viasat Broadcasting driver 28 fri TV-kanaler i 11 land og 38 betal TV-kanaler i 32 land. Betal TV-kanalene blir distribuert på Viasats egne satellitt TV-plattformer i 9 land, samt via tredjeparts distributører (kabel, satellitt og IPTV) og internett. Fri TV- og betal TV-kanalene når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land. www.viasat.no