Tjenesteleverandør

Et åpent nett er en viktig og attraktiv arena for både store og små tjenesteleverandører. Her konkurrerer alle på like premisser – og de med den høyeste kvaliteten til riktig pris vinner kundene. Her er det plass til både nisjeleverandører og de som sikter bredt.

Direkte forhold til sluttkunden

OBOS OpenNet er en nøytral kommunikasjonsoperatør som legger infrastrukturen til rette og har ansvaret for at nettene fungerer optimalt og med høy ytelse. Kundeforholdet er mellom tjenesteleverandøren og beboerne – både med hensyn til salg og support.

Tjenesteguiden – der kunder og tjenesteleverandører treffes

Tjenesteguiden er markedsplassen der tjenesteleverandørene presenterer sine produkter i ulike kategorier, og det er her kunden går for å handle tjenester.

Stort potensial for lokale aktører

Lokale netteiere og tjenesteleverandører vil oppnå store fordeler ved å samarbeide med OBOS OpenNet. Netteiere får et omfattende innhold i sine nett og tjenesteleverandører får utvidet markedene sine kraftig ved at vi gir dem inngang til samtlige nett OBOS OpenNet drifter eller samarbeider med.

Kostnadseffektivt

Ved at flere tjenesteleverandører kan tilby sine tjenester i det samme nettet, vil kostnadene for å bygge fiberoptiske bredbåndsnett begrenses.

Tjenesteleverandørene kan derfor tilby sine tjenester både raskere, rimeligere og til flere kunder, enn om hver enkelt tjenesteleverandør skulle ha bygget sitt eget nett, slik praksis ofte er i dag.

OBOS OpenNets utvalg av tjenesteleverandører øker stadig. Vi er i dialog med alt fra store nasjonale aktører til små lokale nisjeleverandører. Ønsker du å tilby dine tjenester via OBOS OpenNet eller vil du vite mer om de forretningsmessige forutsetningene, kan du sende oss en interessemelding.